Blogy

« Späť

Duchovná obnova - september 2016

Duchovná obnova - september 2016

FARSKÉ OZNAMY - SEPTEMBER 2016

KATECHÉZA - O. MAROŠ LOVIČ

"Čo je to šťastie? Čo nás robí v živote šťastnými? Je to otázka cieľa, vízie - kam smerujem, kde je moja plnosť - kým sa mám stať? Akú má víziu Boh s naším životom?..."

BIBLICKÝ KURZ JEŠUA - 05 - 4. ČASŤ: PASTIER SA STARÁ

Otec ThDr. Vladimír Šosták PhD nás touto prednáškou núti zamyslieť sa nad tým, čo pre nás znamená evanjelium, čo znamená pre Tvoj život? Evanjelium je podstatou celej Biblie. Tou radostnou zvesťou, dobrou správou je práve Ješua. Jadrom tohto je ako sa Pastier stará o svoje ovečky. Vždy ide najprv o vzťah a až potom o plnenie zákona. S láskou nás posiela "choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium!"

GLORIA POLO - SVEDECTVO ŽENY ZASIAHNUTEJ BLESKOM - 1. časť

V prvej časti opisuje Gloria Polo ako ju zasiahol blesk a čo sa dialo tesne potom. Poznanie neopísateľnej lásky, veľké svetlo, ľudí na zemi, uviaznutých v hriechu, ľudí cirkvi spojených svetlom Ducha svätého a Božou láskou. Poznanie, že do "záhrady" vchádzajú iba Tí, ktorí sú v milosti Pánovej.

O. MIKULÁŠ TRESSA CSsR - katechéza 

Prišiel za mnou jeden človek a hovorí: "Keď ma objíme Boh s mojím hriechom, potom ma pobozká, čo mám urobiť?" "Boh Ťa miluje takého aký si, iba Tvoja pýcha Ti nedovoľuje odovzdať tvoj problém, tvoj hriech..." hovorí o. Mikuláš Tressa v katechéze.

 
Zaregistruj sa na stránke www.misiefilmom.sk, alebo pošli svoje kontaktné údaje na misiefilmom@misiefilmom.sk, prípadne SMS na číslo 0948 084 416 a získaj:
 
1x ročne zadarmo Misijné DVD plné hodnotných videí
1x mesačne bude za Teba slúžená svätá omša, o čom budeš informovaný SMS-kou
1x týždenne ti pošleme 3 nové evanjelizačné videá na tvoj mail.